Tillbehör

Golv

 

Vårt golv förgyller festen och kan användas i flera olika miljöer. Vårt golv är gjort i trä eller plast med olika fördelar. Plastgolvet följer marken och monteras snabbt och flexibelt. Detta golv används även inomhus för att täcka känsliga underlag. Trägolvet monteras på ett underrede vilket gör att det ligger helt vågrätt. 

 

Lining

 från USB

Lining monteras under tälttaket och skapar den mysiga ombonade känslan. Med rätt belysning skapas en inomhuskänsla. Tyget är brandklassat och finns till alla våra tälttyper.

 

Värme

från USB 

Vi erbjuder flera typer av värmekällor till våra tält. För det mindre tältet finns gasolvärmare som på ett kostnadseffektiv sätt värmer upp tältet. För de större festerna och evenemangen kör vi med dieselvärmare. Kapaciteten i denna värmaren är enorm med 20 000 kubik varmluft i timmen. 

 

Inredning 

icloud 

 Vi har möblerna som passar till alla typer av evenemang. Stolar, bord, bankettbord, fällbord mm. Allt finns i lager och i stora volymer. För att få rätt känsla finns även tillbehör till möblerna såsom stolsöverdrag, linnedukar och servetter, kandelabrar med mera. Utomhus eller under tak. Vi har hela sortimentet. för att komma till "möbler" klicka här

 

Belysning 

 

Belysning är ett enkelt sätt att få rätt känsla. Vi erbjuder ljuskronor, konsertljus eller enkla ljuskoppar med värmeljus. Möjligheterna till att få rätt färg och känsla är oändlig.

 

Garderob

Med våra hopfällbara garderobsställningar får du på ett effektivt sätt plats med gästernas kläder. 

 

Transparenta tak & väggar

 

Även ifall det är lite kyligt ute kan man genom våra transparenta väggar fortsätta att titta på solnedgången utan att frysa, det går att få transparenta tak så man kan titta på stjärnhimlen samtidigt som man äter upp sin efterrätt. Allt för att få den där lilla extra touchen som gästerna kommer ihåg när de har åkt hem. Fråga oss för fler smarta och snygga lösningar och idéer.