Gustav Leijon etablerar Rent a Tent i Karlskrona och Växjö


Det är nu 13 år sedan Gustav Leijon startade upp Leijon Event AB i Karlskrona. Många tält har monterats, många events har genomförts och många investeringar har gjorts. Mycket har hänt sedan starten och Leijon Event AB har vuxit sig till en pålitlig samarbetspartner i södra Sverige.

Nu tar Gustav nästa stora steg och etablerar Rent a Tent både i Karlskrona och Växjö. Som ett resultat av etableringen kommer kunderna att kunna ta del av ett större utbud än tidigare och Gustav är övertygad om att Rent a Tent blir ett utmärkt komplement till Leijon Event.

Den stora skillnaden mellan Leijon Event och Rent a Tent blir deras olika paket- och fullservicekoncept. Medan Leijon Event fokuserar på att erbjuda hela konceptet, från planering till genomförande, så erbjuder Rent a Tent ett "hämta-själv-koncept" där kunden beställer ett färdigt paket och sedan hämtar och lämnar själv.

Processen med att etablera Rent a Tent har gått snabbt och Gustav ser fram emot att kunna möta marknaden på ett ännu bättre och flexiblare sätt, med större utbud och nya efterfrågade tjänster.