Vi erbjuder

Om du vill hyra saker av oss gör du såhär: Välj de produkter & tjänster du vill hyra från kategorierna nedan och fyll i dina uppgifter. Efter det skickas förfrågan till oss och vi återkommer så fort vi kan. 

Paketerbjudanden

Paketerbjudanden

Istället för att ni ska köpa allt som behövs för att få festen lyckad kan ni låta oss ta hand om den. Vi har paketerat olika allt i ett-lösningar för ett enkelt sätt att hyra.

Tält

Tält

Vi hyr ut tält i en mängd olika utformningar. Stort eller litet – vi bygger i sektioner vilket gör tältlösningarna mycket flexibla. Det mesta går att lösa.

Möbler

Möbler

Vi har möblerna som passar till alla typer av evenemang. Stolar, bord, bankettbord, fällbord, dukar, dekorationer, etc. Allt finns i lager och i stora volymer.

Porslin

Porslin

Vi hyr ut alla former av glas, tallrikar och bestick för din fest eller evenemang. Självklart har vi dukar, servetter, ljusstakar, etc för att göra din fest helt perfekt!

Tillbehör

Tillbehör

Vi har tillbehören som passar till alla typer av evenemang. Kylar, ljud, ljus, etc. Prata gärna med oss om det är något speciellt du önskar. Vi kan ofta möte de flesta önskemål!

Scener

Scener

Våra scener kan kombineras, byggas ut och anpassas för olika typer av evenemang. En scen för festivalen, catwalk för modevisningen, eller läktare för dina vip-kunder - allt går att ordna.

Transport

Transport

För att hålla hög leveranssäkerhet har vi flera typer av fordon. Lätta lastbilar, tunga lastbil med skåp eller flak och kran. Släpvagnar för bil och lastbil.

Tälttvätt

Tälttvätt

Vår tälttvätt är speciellt utformad för att försiktigt tvätta båda sidorna av en tältduk oavsett form. Fördelen med vår tvätt är att den rengör hela dukarna.