Beredskapstält för Coronakrisen (COVID-19)

För oss på Leijon Event är det viktigt att stötta samhället i tider som dessa. Naturligtvis följer vi alla regler och rekommendationer från myndigheter, men det är också viktigt att samhället inte stannar upp alltför mycket. Därför sätter vi nu in full beredskap, dygnet runt. Vi levererar tält, möbler, belysning, värme, golv, sanitetslösningar och mycket annat – med stor effektivitet, och kort varsel. Hör av dig, så hjälps vi åt tillsammans för att hitta en säker och effektiv lösning.


Om Leijon Event

Sedan starten 2004 har Leijon Event vuxit sig till en stark samarbetspartner inom evenemang i södra Sverige. Våra kunder är idag privatpersoner, företag, statliga myndigheter m.fl. Leijon Events värdegrund har sedan starten varit att leverera kvalitetsprodukter som skapar och förgyller just er fest. Med kompetens och produkter av toppkvalité kan vi idag hyra ut allt som behövs till bröllop, mässa, festival, personalfest, studentfest m.m.

Hos oss kan du alltid förvänta dig service i världsklass, leveranssäkerhet, alltid rena tältdukar och produkter i absoluta toppklass.