fbpx

En tälthall med många funktioner för OKG

Vilka är OKG?

Vi hjälpte OKG med processen att få upp en tälthall på ett så smidigt sätt som möjligt. Oskarshamns kärnkraftverk är ett företag som är lokaliserat på Simpevarpshalvön ungefär tre mil norr om Oskarshamn. OKG är en lokal aktör med global funktion och de är en stolt leverantör av fossilfri el – framställd via kärnkraft.

Önskemål om tälthall från kunden

När pandemin kom våren 2020, insåg OKG att de behövde hjälp med att sätta upp en stor tälthall. Då OKG pausar produktionen för underhållningsarbete på hösten, behövde de en tälthall där de anställda kunde hålla till. Det var viktigt att man kunde kontrollera och hålla avstånd mellan personer i och med läget i världen. I deras tälthall ville OKG att man skulle kunna använda ett omklädningsrum, dusch och toalett, samt matsal, på ett sätt där avstånd inte var ett problem.

Vår lösning för OKG’s tälthall

OKG var i kontakt med oss på Leijon Event våren 2020, och ville ha sin tälthall uppsatt i augusti samma år. Tillsammans såg vi till att lägga upp en smidig projektprocess för deras tälthall. Detta innefattar en behovsanalys, projektledning, men också support för att kunden ska känna sig trygg genom processen. När vi hade gått igenom vad OKG ville ha och när de ville ha det levererat, kunde vi smidigt sätta upp en plan för att lyckas med projektet. På en vecka lyckades vårt team sätta upp hela tältlösningen. Den var redo att användas två veckor efter uppbygget startade. Det var en smidig process där vi såg till att uppfylla de önskemål som kunden efterfrågade.

Eftersom OKG ville ha en totallösning som skulle användas i tre månader, var det viktigt att tillgodose en tälthall som var vädertålig och som kunde stå i ur och skur. Dessutom var det även essentiellt att kunna installera värme och kyla för diverse bruk. För att de anställda enkelt skulle kunna använda tälthallen till många aspekter.

Interiören var en del av helhetslösningen i tälthallen och utrymmena fick toalett och dusch, bord och stolar, samt omklädningsskåp, allt med avstånd för att enkelt kunna hålla distans.

Tälthallen står just nu kvar och OKG är redo att använda den Maj 2021 igen.

Vi tackar OKG för deras förtroende till oss på Leijon Event. Behöver du hjälp med en skräddarsydd tälthall? Läs gärna mer eller kontakta oss så tar vi det vidare därifrån.

“Från det jag tog kontakten med Leijon Event AB, så har hela processen gått på räls. Inget har varit omöjligt att få till. Alltid positiva när någon förändring var tvungen att genomföras. En stor eloge till Leijon Event AB.”

Mikael Myllenberg

OKG

Ta del av OKG's tälthall

Det blev en tälthall med många olika delar och funktioner.

Få inspiration av bilderna från OKG’s tälthall.

Alla våra
Lösningar

Alla våra Lösningar