fbpx

Vi hjälpte Ahlsell med en helhetslösning

Vilka är Ahlsell?


Ahlsell behövde en helhetslösning när de skulle flytta sin filial. Ahlsell är Nordens största grossist inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Företaget har ungefär en miljon produkter i koncernen. Dem erbjuder marknadens bredaste sortiment inom till exempel bygg, industri, verktyg och maskiner.

Önskemål från Ahlsell


Företaget stod inför en etablering i Karlskrona och fick tips om att höra av sig till Leijon Event. Ahsell ville få hjälp med att flytta hela sin filial i Karlskrona till en ny plats i staden. Flytten skulle innebära omplacering av 11 000 produkter från ett ställe till ett annat, vilket var ett omfattande arbete.

Vår helhetslösning för Ahlsell

Eftersom flytten innebar många olika delar blev det en helhetslösning för Ahlsell. Enkelt sagt kan man säga att vi hjälpte till från start till slut, med planering och strategi för varje bit som skulle flyttas.

Till att börja med behövde vi sätta oss ner och planera och projektera upp flytten. Vi behövde veta vad som var viktigt för Ahlsell att behålla, vad som skulle transporteras vidare och om det var något som behövde speciell omtanke. När vi hade satt alla viktiga delar av projektet kunde vi sedan börja arbetet mot att avveckla filialen.

Nedmontering av filialens yttre, samt interiören, gick fort. Inredningen som inte skulle transporteras till den nya lokalen, transporterade vi vidare till andra filialer i regionen eller såg till att transportera bort de avfall som inte skulle vara kvar.

Med hjälp av flyttkranar kunde vi enkelt flytta på tunga gods och bidra med olika lastningsmöjligheter. När flytten var klar till den nya filialen hjälpte vi till med el installationer och spotlights för att lokalen skulle vara redo för bruk. Totalt tog det inte mer än 1.5 vecka förrän Ahlsell var på plats i nya lokalen.

Vi tackar Ahlsell för att de hade förtroende till oss på Leijon Event. Behöver du hjälp din egna helhetslösning eller hyra tält? Läs gärna mer eller kontakta oss så kan vi ta det vidare därifrån!

“Proffsigt kundbemötande, god service och hög flexibilitet av Leijon Event. Inför Ahlsells etablering i Karlskrona blev vi tipsade om Leijon Event som en eventuell partner att genomföra vår flytt till de nya lokalerna. Redan efter första mötet stod det klart att det här var vår match! De är flexibla, lösningsfokuserade och har en hög samarbetsförmåga som gör att vi fortsatt använda oss av Leijon Event vid olika projekt i regionen och jag kan varmt rekommendera dem till andra företag.”

Mia Mattisson

Försäljningschef Butik, Region Sydost.

Ta del av helhetslösningen

Ahlsell ville ha en helhetslösning där många bitar skulle falla på plats.

Ta del av bilderna för att få en bättre blick på hur det såg ut.

Alla våra
Lösningar

Alla våra Lösningar