Våra nya lokaler börja ta form

Det här är Daniel Walter från Mörebyggarna. Han är platschef på bygget av våra nya lokaler. Daniel har över 20 år i byggbranschen och är en av delägarna på Mörebyggarna.

Vi träffade Daniel och ställde lite frågor:

Hur långt har ni kommit och vad det är ni gör idag?
– Vi är ju i början av bygget. Hittills har vi hunnit gjuta plattan och idag utför vi en stommresning. Vi reser alla stålbalkar för att sedan kunna bygga alla mellanväggar.

Vad är fördelarna med att anlita Mörebyggarna?
– Jag tror att många väljer oss för att vi erbjuder helhetslösningar, d.v.s. allt från mark till tak. Vi är ett relativt litet företag och kan därför jobba väldigt tätt med våra kunder. Det uppskattas väldigt mycket. Vi tror att en bra kundrelation också leder till ett bättre jobb och därför försöker strävar vi alltid efter att ha en nära kontakt med kunden.

Hur många är ni som jobbar med det här bygget?
– Vi är sex personer. Två smeder, två snickare, en kranchaufför och en betongare.

Det här projektet är ju lite mindre än vad ni är vana vid. Hur ser ni på det? 
– Ja, det är ju lite mindre men det spelar ingen roll. Det är roligt att få vara med på Leijons satsning. Trots att det är ett litet mindre projekt så innefattar den många speciallösningar och därför känns extra kul att vi fått förtroendet.

Vad tycker du är roligast med just detta projektet? 
– Det är en härlig atmosfär på det här bygget. Alla är positiva och glada vilket skapar energi. Speciellt Gustav på Leijon Event. Det märks att han uppskattar att vi är här och då blir det extra roligt!