fbpx

Lagerhall eller väderskydd för företag

Kanske står du och ditt företag i behov av en lagerhall eller väderskydd under en kortare eller längre period men saknar en passande lokal för ändamålet? Kanske tror du att du behöver investera i en ny fastighet eller byggnad för att få ihop logistiken? Så är inte fallet – vi på Leijon kan hjälpa dig! Istället för att använda en befintlig lokal eller göra en dyr investering i en permanent lokal förespråkar vi på Leijon användningen av tältlösningar. Genom att använda ett större, högkvalitativt tält som lagerhall eller väderskydd kan du behålla en flexibilitet och frihet i både platsval och lokalval. Vi har lång erfarenhet och skapar lagerhallar med hjälp av smidiga tältkonstruktioner utifrån era behov.

Lagerhall med aluminiumkonstruktion

Vi på Leijon erbjuder en helt ny produkt som kan monteras snabbt, och mer effektivt än traditionella konstruktioner. Tältet, som sedan agerar som lagerhall eller väderskydd, monteras upp med en aluminiumkonstruktion istället för den traditionella stålkonstruktionen. På så sätt blir tältet, och därmed din lagerhall, mer lätthanterlig och flexibel. På aluminiumkonstruktionen lägger man en isolerad tältduk som står emot både vatten och vind, året runt. Dessutom finns det möjlighet att montera dit gångdörrar, portar, jalusier, eller andra lösningar som är viktiga för dig och din verksamhet. Lagerhallarna går både snabbt att montera upp och lika snabbt att montera ner.

Skräddarsy din lagerhall

Oavsett vad för slags lagerhall du behöver är en aluminiumkonstruktion perfekt för både korta och långa hyresperioder. Produkten i sig hyrs av en byggentreprenör som alltid står standby för att lösa logistiska problem. Lösningen kan skräddarsys för vad du och ditt företag behöver. Den isolerade hallen är med andra ord ett extremt bra alternativ till en traditionell lagerbyggnad. Den kan användas till lagring av exempelvis varor, råvaror, fordon och andra föremål som ni inte har yta till i era ordinarie lokaler.

Erfarenhet av konstruktion av lagerhallar och väderskydd

Våra erfarna projektledare hjälper dig med planering och genomförande. Vi levererar och monterar självfallet både upp och ned tälten för att underlätta uthyrningen för dig. Vi är alltid flexibla och lyhörda för dig, dina kollegor, och era gemensamma önskemål. När du inte längre är i behov av lagerhall river, hämtar och tvättar vi tältet åt dig. Vårt mål är att du ska kunna fokusera på din verksamhet och slippa tänka på lagerhall och logistik. Det viktigaste för oss är dig och dina anställdas komfort, och att ni ska behålla er vardagliga effektivitet. Vi löser hela paketet – allt du behöver göra är att höra av dig!

I behov av annat än lagerhall?

Hos oss finner du en bred variation av tältlösningar för olika arbetsområden. Våra olika tälthallar går att få i olika storlek. Därmed kan vi hjälpa dig att skräddarsy lösningar för hallar med olika behov i fokus. Kanske behöver du andra lösningar än en lagerhall? Hos oss finner du ett brett utbud av tältlösningar för flera olika områden. Vi kan hjälpa dig att skräddarsy lösningar för tälthallar med olika behov i fokus. En tälthall kan exempelvis inom industrin användas som både arbetshall och som väderskydd vid byggnation. Dessutom kan vi erbjuda allt från duschar och omklädningsrum, till uppvärmning i tälten när kylan slår till. Vi har erfarenheten och målet att uppfylla dina förväntningar, oavsett vad du behöver.

Hör av dig till oss!

Kontakta oss eller skapa en förfrågan direkt här på hemsidan. Vi diskuterar gärna våra olika lösningar med dig för att du ska få en lagerhall som passar dig och din verksamhet som handen i handsken. Oavsett garanterar vi dig en högkvalitativ, stadig och flexibel lösning för din nästa lagerhall.

Lagerhall

Vi hjälper dig att montera upp och ner tälten.

Alla våra
Lösningar

Alla våra Lösningar