fbpx

Smidiga mobilscener

Vi har en lång erfarenhet av att skapa god stämning på festivaler såväl som konserter. Bjud dina gäster på en rejäl show och upplevelse med hjälp av en mobilscen från oss på Leijon Event.

Hos oss kan du hyra säkra och dynamiska mobilscener i olika storlekar. Vi erbjuder både små scener till mindre event och stora scener till exempelvis festivaler.

Scen L

42 kvm stor scen med smidig transportering och uppsättning

Smidig och robust mobilscen, perfekt för den mindre festivalen. Uppsättning och nedmontering av scenen utförs av oss på Leijon Event.

L-scenen har inte stöd för PA-vingar.

Scen XXL

61 kvm scen med smidig transportering och uppsättning

Scen xxl är en smidig och robust mobilscen som är perfekt för festivaler. Uppsättning och nedmontering av scenen utförs av oss på Leijon Event.

Till XXL-scenen kan du välja till PA-vingar. Högtalarvepor med tryck, så kallade scrims, tar scenen till en ny nivå och detta finns att beställa separat.

Inomhusscen

Modulär scen, perfekt för inomhusbruk

En smidig och modulär mobilscen som är uppbyggd på podier i valbar höjd. Scenen är perfekt för inomhusbruk i tält eller lokal. Uppsättningen går fort och kan i praktik göras av vem som helst. Vi ordnar med speciallösningar som passar ert behov och upplevelse.

Tillsammans med våra partners kan vi leverera helhetslösningen för upplevelsen. Med allt från ljud, ljus och teknik.

Vad ingår?

  • Uppsättning
  • Transport
  • Nedmontering
Mobilscen

Undrar du hur en mobilscen ser ut?

Se exempel på hur våra mobilscener är uppbyggda på bilderna vid sidan om. Här finns det något för de flesta upplevelserna.

Alla våra
Lösningar

Alla våra Lösningar