Skrolla

2004

2004 registrerades Leijon Event AB hos Bolagsverket. Det blev startskottet för vår framgångssaga. ”Totallösning för de små & stora evenemangen” var budskapet på den allra första reklamfilmen som vi producerade.

Startskottet

2008

2008 beskrivs 26-åriga Gustav som ”Eventkungen” i Karlskrona i Affärsliv (BLT). I artikeln berättar han om företagets goda resultat och hur eventbranschen är som ett stort kompisgäng.

Att vara bra på snabba nödlösningar, att lyssna på kunderna samt att leverera det där lilla extra identifierades som nycklarna till framgång.

"Eventkungen"

Leijon Eventkung
Klicka på bilden för att förstora

2011

2011 är ett av flera år som vi fått vara med och anordna Karlskrona Skärgårdsfest. Det är alltid extra roligt att få vara involverade i lokala event.

Leijon Karlskrona Skärdgårdsfest 2011

Karlskrona Skärgårdsfest

Leijon 10 år

2014

När 10 år har gått växer Leijon Event för fullt. Det gör även Leijon-familjen åren framöver. Att kombinera familjelivet med jobbet har alltid varit viktigt för oss.

2018

Äntligen öppnade vi upp vårt nya stora huvudlager och vårt fina kontor!

Leijon 2018 Nya Lokaler

Nya lokaler

2020

Covid-19 slog till och det blev tyst på evenemangs-fronten. Vi fick då ställa om verksamheten till att sätta upp karantän-tält till bland annat akutmottagningen i Blekinge.

Omställning

Leijon Covid 19 2020

2022

Projekten började dra igång efter pandemin igen och en ärofylld utmärkelse blev tilldelad Gustav. År 2022 utsågs han nämligen till ”Årets Företagare 2021” av Företagarna.

Årets företagare

2023

2023 fick Leijon Event ett kompisbolag: Leijon Construction. Numera innefattar Leijon alltså två bolag – med olika inriktning, men så klart med samma service och lösningsfokus. Företagen är nu som specialiserade enheter inom sina respektive områden, vilket skapar ännu fler möjligheter till utveckling.

Bröllop
Äntligen fick vi chansen att arrangera ett event i världsklass, helt för oss själva. Sommaren 2023 fick Gustav gifta sig med sin Therese. En hejdundrandes fest med pompa och ståt anordnade vi i deras ära.

Bröllop

Leijon Construction

2024

20 år har gått och Leijon Event och Construction har haft en enorm utveckling. Vi ser fram emot att skapa kreativa event, tält och allt runt omkring, samt att leverera högkvalitativa tält och väderskydd i minst lika många år till!

Hör av dig om du behöver hjälp med ditt nästa event!