En bröllopsfest för livet

Ett bröllop ska vara en kväll man har med sig för resten av sitt liv. Vi fick äran att hjälpa Jenny och Dana med deras.

Vilka är brudparet


Jenny och Dana är ett par som har bott i Karlskrona sedan 2013. De har egentligen ingen direkt koppling till staden, men har nu skapat sitt gemensamma liv tillsammans i Blekinge. De bestämde sig för att börja ett nytt liv med äktenskap och juli 2019 var en sommar som Dana och Jenny länge kommer att minnas. Det var nämligen då deras bröllop tog plats vid Mörtsjöåsen.

Önskemål för deras bröllopsfest


Paret hade letat runt på internet för att se var de kunde hitta den bästa tältlösningen för deras bröllop. Efter att ha gått fram och tillbaka bestämde de sig för att välja Leijon Event då de både hade känningar inom företaget och tyckte att de var bäst lämpat för deras önskemål. De ville ha hjälp med att sätta upp ett tält som var tillräckligt stort för ungefär 120 gäster, ett företag som kunde lägga ett golv inne i tältet och ytterligare dekorationer.

Hur gick det till?


Processen var smidig och vi på Leijon satte upp tältlösningen dagen innan deras bröllopsfest skulle ta plats. Vi såg även till att golvet hamnade på plats och att takkronor satt fint i taket. Brudparet ville även få taket mer elegant, därför såg vi till att montera upp tyg till innertaket för att skapa en drömlik känsla. Brudparet var måna om att man skulle få in ljus bakom honnörsbordet. Detta löste vi med hjälp av våra genomskinliga väggar. För att skapa lite extra elegans till deras bröllop hjälpte vi paret att sätta upp pollare med rep och en röd matta vid ingången till tältet.

För att summera fick både vi på Leijon Event en bra upplevelse tillsammans med brudparet, men också tvärtom. Vi var glada över att få jobba tillsammans med ett så härligt brudpar och att vi kunde leverera en helhetslösning till dem. Tack för det Jenny och Dana!

”Leijon event var den perfekta samarbetspartnern till vårt bröllop! De hjälpte oss att skapa helhetskänslan för bröllopet, brainstorma olika lösningar och levererade mer än vad vi förväntat oss. Personalen var mycket hjälpsam och proffsig och leveransen snabb och flexibel. Hade inte kunnat tänka oss en bättre erfarenhet!”

Jenny Bergman

Ta del av Jenny och Danas bröllop i bilder

Ett stort tält med drömlik känsla

Alla våra
Lösningar

Alla våra Lösningar