fbpx

Att hyra tält är smidigt

Behöver du hyra tält för bröllop, företagsevent, student eller någon annan tillställning? Tvekat för att det verkar knepigt att välja rätt? Då har du kommit helt rätt.

Vi på Leijon Event, med över 20 års erfarenhet av tältleveranser och kvalitetsprodukter, har tälten och svaren du söker!

Om jag ska hyra tält, vilka alternativ finns hos er?

Vi har länge arbetat med tält för event, men våra lösningar har massvis av tillämpningar. Leijon Event har levererat tält för allt från bröllop och torgfester till vaccinstationer och industristopp. Väldigt få, om några, behov är för små eller stora för oss att tillgodose.


Som att inte det var nog har vi lång erfarenhet av eventplanering, så vi lämnar inte bara er med en tältduk och en pall med balkar. Vi på Leijon Event är med er från början till slut när ni vill hyra tält hos oss!

Om jag vill hyra tält, är det bara till fester?

Vid tillfällen räcker inte huset, kontoret eller fabriken till. Ibland är utseendet på mässmontern skillnaden mellan succé och suck. Ibland är inte bröllop under bar himmel en säker eller bra idé. Emellanåt behöver lokaler utrymmas i de sämsta tänkbara väder och förutsättningar.
För alla “ibland” i livet finns det lösningar från Leijon Event. Våra tält är rustade för alla väder, och stabila nog för att klara det mesta. Låt inte regn, storm eller platsbrist stå i vägen för varken firande eller arbete!

Eller, situationer som är helt nya. Våra tält är inte begränsade, och är det något de senaste åren har lärt oss så är det att framtiden kan vara oviss. När extra utrymme, luftigare utrymme eller bara ett annat utrymme behövs är tält en utmärkt lösning. Hos oss får du en tältlösning för just dina behov, och två decenniers erfarenhet av helt nya situationer.

Vilket tält ska man hyra?

Vårt tältlager och utbud är ett av de största i området, och vår erfarenhet gör det möjligt att hjälpa dig hitta det rätt alternativet.

Vi förstår att det inte alltid är lätt att själv veta vad som är mest lämpligt. Det ska väljas storlek, material, konstruktion och mycket mer. Därför finns vi för att rekommendera lösningar som passat andra i din situation. Alternativen är många, och att hyra tält genom oss ger dig ett brett utbud, men vi erbjuder bland annat:

 • Festtält
 • Tält som möteslokal
 • Mässtält
 • Drinktält
 • Konferenstält
 • Partytält
 • Sektionstält
 • Försäljningstält

Med mera..

Kan jag få hjälp med planering när jag vill hyra tält?

Våra erfarna projektledare hjälper dig med planering och genomförande för att du ska kunna njuta av ditt event. Oavsett om det är jubileum, bröllop eller företagsevent – vi har erfarenheten, och målet att uppfylla dina förväntningar.

För att göra dig trygg i processen och underlätta helheten är vi väldigt måna om att sköta det vi kan. Vi monterar även upp och ned tälten för att underlätta uthyrningen för dig.

Är det möjligt att få tältet rest av er?

Ja, självklart!
En del produkter levererar och monterar vi alltid (t.ex. stora tält och scener), men många produkter kan du välja om du vill hämta själv eller få levererat. Om du har mycket att göra, i samband med det som tältet är till för, kan du givetvis ta hjälp av oss. Då levererar, reser, river, hämtar och tvättar vi tältet – så att du kan fokusera på allt det andra. Allt du behöver göra är att höra av dig!

Kan jag hyra bord och stolar när jag ska hyra tält?

Såklart! Om du behöver inredning när du hyr ditt tält, finns detta också till hands för olika tillställningar. Hyr ståbord till din mässa, omklädningsrum till industristoppet eller stolar till ditt bröllop.


Vi har dessutom ett brett utbud och kan erbjuda:

 • Möbler som bord, stolar och bänkar
 • Golv i olika utföranden
 • Serviser som tallrikar, bestick och glas
 • Värme
 • Teknik för ljud, ljus och andra behov
 • Belysning för både scener och allmänna ytor

Med mera.

Allt för ett lyckat evenemang för dig och dina gäster, och för att förenkla din vardag före och efter!

Tälthallar, arbetstält, och lagerlösningar.

Hos oss finner du ett brett utbud av tältlösningar för flera olika områden. Vi kan hjälpa dig att skräddarsy lösningar för hallar med olika behov i fokus. Våra olika tälthallar går att få i både traditionell stålkonstruktion eller med aluminiumkonstruktion.

Vi är väldigt flexibla i vårt arbete, och det finns det möjlighet för både de mindre arbetstälten till de större industrihallarna. Dessutom kan vi erbjuda allt från duschar och omklädningsrum, till uppvärmning i tälten när det mer kyliga månaderna slår till. Allt för era anställdas komfort, för att behålla effekten även när det behövs en tältlösning på plats.

Vi erbjuder olika typer av uthyrningsperioder, både korta och långsiktiga, beroende på vilket tält du är intresserad av att hyra. På Leijon Event är vi öppna för att diskutera dina planer och visioner. Skulle du vilja veta mer om hur det funkar att hyra tält är du välkommen att kontakta oss.

Vi löser även

 • Installation & byggnation
 • Nedmontering
 • Transparent tältduk
 • Alla tillbehör
 • Teknik
 • Möbler
Hyra tält

Att hyra tält som står stadigt

Om du är intresserad av att hyra kvalitativa tält som är stadiga, tveka inte på att kontakta oss för mer information.

Alla våra
Lösningar

Alla våra Lösningar