Hyra tält

Behöver du hyra eventtält eller festtält för större bröllop, företagsevent, student eller någon annan tillställning? Tvekat för att det verkar knepigt att välja rätt? Då har du kommit helt rätt. Med över 20 års erfarenhet av tältleveranser och tältuthyrning, har vi tälten och lösningen du söker!

Om jag ska hyra tält, vilka alternativ finns hos er?

Vi har länge arbetat med tält för event och våra lösningar har massvis av tillämpningar. Leijon Event har levererat tält för allt från bröllop och torgfester. Väldigt få, om några, behov är för små eller stora för oss att tillgodose. Vi erbjuder tältlösningar från 9 kvm och uppåt.


Som att inte det var nog har vi lång erfarenhet av eventplanering, så vi lämnar inte bara dig med en tältduk och en pall med balkar. Vi på Leijon Event är med dig från början till slut när du vill hyra tält hos oss!

hyra-talt-leijon-event-karlskrona

Om jag vill hyra tält, är det bara till fester?

Vid tillfällen räcker inte huset, kontoret eller fabriken till. Ibland är utseendet på mässmontern skillnaden mellan succé och suck. Ibland är inte bröllop under bar himmel en säker eller bra idé. Emellanåt behöver lokaler utrymmas i de sämsta tänkbara väder och förutsättningar.
För alla ”iblands” i livet finns det lösningar från Leijon Event. Våra tält är rustade för alla väder, och stabila nog för att klara det mesta. Låt inte regn, storm eller platsbrist stå i vägen för varken firande eller arbete!

Eller, situationer som är helt nya. Våra tält är inte begränsade, och är det något de senaste åren har lärt oss så är det att framtiden kan vara oviss. När extra utrymme, luftigare utrymme eller bara ett annat utrymme behövs är tält en utmärkt lösning. Hos oss får du en tältlösning för just dina behov, och två decenniers erfarenhet av helt nya situationer.

Vilket tält ska man hyra?

Vårt tältlager och utbud är ett av de största i området, och vår erfarenhet gör det möjligt att hjälpa dig hitta det rätt alternativet. Vi har två stycken tältmodeller som vi erbjuder till dig som kund, topptält och sektionstält.

Topptält

Topptältet finns i två storlekar: 9kvm och 25 kvm.
De här tälten går att montera ihop för tex mässor, utställningar, fester, entreportaler etc.

Sektionstält

Sektionstälten finns i tre standardbredder: 10, 15 och 20m.

Sektionstält med 10m bredd har påbyggnadsektioner om 3m, samt en benhöjd på 2,3 m. Denna modell passar perfekt för sällskap från 70-80 personer och uppåt.

Sektionstält med 15m samt 20m bredd, har påbyggnads sektioner om 5m samt benhöjd på 3m.
Den här modellen passar de större sällskapen samt mässor, föreläsningar, försäljning etc.

Vi förstår att det inte alltid är lätt att själv veta vad som är mest lämpligt. Det ska väljas storlek, material, konstruktion och mycket mer. Därför finns vi för att rekommendera lösningar som passat andra i din situation.

Kan jag få hjälp med planering när jag vill hyra tält?

Våra erfarna projektledare hjälper dig med planering och genomförande för att du ska kunna njuta av ditt event. Oavsett om det är jubileum, festival, bröllop eller företagsevent – vi har erfarenheten, och målet att uppfylla dina förväntningar.

För att göra dig trygg i processen och underlätta helheten är vi väldigt måna om att sköta det vi kan. Vi monterar även upp och ned tälten för att underlätta uthyrningen för dig.

Är det möjligt att få tältet rest av er?

Ja, självklart!
En del produkter levererar och monterar vi alltid, men många produkter kan du välja om du vill hämta själv eller få levererat. Om du har mycket att göra, i samband med det som tältet är till för, kan du givetvis ta hjälp av oss. Då levererar, reser, river, hämtar och tvättar vi tältet – så att du kan fokusera på allt det andra. Allt du behöver göra är att höra av dig!

Till alla sektionstältsmodeller har vi tillbehör

  • Hård isolerade väggar
  • Belysning
  • Dörrar
  • Backdrops
  • Värme/ventilation

Möbler anpassat för just ert unika evenemang finns i flertalet modeller och stilar. Se utbudet här. Allt för ett lyckat evenemang för dig och dina gäster, och för att förenkla din vardag före och efter!

Vi erbjuder olika typer av uthyrningsperioder, både korta och långsiktiga, beroende på vilket tält du är intresserad av att hyra. På Leijon Event är vi öppna för att diskutera dina planer och visioner. Skulle du vilja veta mer om hur det funkar att hyra tält är du välkommen att kontakta oss.

Vi löser även

  • Installation & byggnation
  • Nedmontering
  • Transparent tältduk
  • Alla tillbehör
  • Möbler
Hyra tält

Att hyra tält som står stadigt

Om du är intresserad av att hyra kvalitativa tält som är stadiga, tveka inte på att kontakta oss för mer information.

Alla våra
Lösningar

Alla våra Lösningar