Hyra möbler till event

Är det dags att planera nästa stora event? Hos oss på Leijon Event kan du hyra bord och stolar till ditt evenemang, både stort som litet.

Letar du någonstans att hyra möbler?

Möblemang är inte alltid det första man tänker på när man planerar inför nästa tillställning, men många gånger är det något av de viktigaste i eventet. Oftast är det skönt för gästerna att antingen sitta eller luta sig tillbaka mot ett bord. Det är inte alltid att man har tillgång till så många stolar eller bord hemma, som ofta krävs för att ta hem eller anordna fest för ett större antal gäster. Hyr möbler hos Leijon Event så kan vi se till att gästerna kan både sitta, luta sig och äta.

Vi erbjuder ett brett utbud av möbler som passar till de flesta typer av fester. Det finns naturligtvis många användningsområden för våra möbler, och du kan exempelvis använda dem till företagsevent, festivaler, konferenser och bröllopsfester. Vi har våra möbler i lager och de är alltid redo för uthyrning när det är dags.

Hos Leijon Event kan du hyra stolar, bord, fällbord och bankettbord. För att fullända eventet behövs ibland även tillbehör. Därför erbjuder vi också uthyrning av porslin, servetter, ljusstakar och dukar för att evenemanget ska kännas komplett.

Finns det ett behov av att få möblerna transporterade både till och från evenemanget är detta självklart ett alternativt. Evenemang kan ta olika lång tid beroende på hur stort och långvarigt det är. Det här gör att våra priser på möblerna varierar efter uthyrningstillfälle. Hör därför av dig om prisförfrågan för ditt event.

Vi på Leijon Event har lång erfarenhet av att leverera stora oförglömliga evenemang, men vi har även erfarenhet av mindre evenemang för privatkunder. Detta gör att vi kan erbjuda dig möblemang till alla olika sorters event. Hyr möbler hos oss nästa gång du behöver du hjälp med att planera möblemang till ditt evenemang.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig med de frågor du har!

Lösningen innehåller

  • Stolar
  • Bord
  • Fällbord
  • Bankettbord
  • Tillbehör
Eventmöbler

Hyr möbler för nästa evenemang hos Leijon Event

Alla våra
Lösningar

Alla våra Lösningar