Din samarbetspartner för att hyra tält sedan 2004

Sedan starten år 2004 har Leijon Event funnits där när du varit i behov av att hyra tält för ditt evenemang. Med ett fokus på kvalitet, mångsidighet och en stark dedikation till kundtillfredsställelse har vi blivit en ledande aktör när det gäller att tillhandahålla tält och utrustning för alla typer av evenemang – från intima bröllop till storslagna festivaler. I denna artikel tar vi en närmare titt på Leijon Events resa och vårt bidrag till den lokala eventmarknaden.

En pionjär inom tältuthyrning

När Leijon Event först grundades var vårt mål tydligt: att erbjuda en omfattande och pålitlig lösning till ditt event i södra Sverige. Med ett brett utbud av tält, från enklare festtält till robusta festivaltält, har Leijon Event snabbt etablerat sig som en pålitlig partner för arrangörer av alla slag.

Att skapa minnesvärda stunder

Bröllop är en av de mest betydelsefulla händelserna i en persons liv, och Leijon Event har varit där för att göra varje bröllop till en minnesvärd och vacker upplevelse. Med eleganta festtält och tillbehör av högsta kvalitet har företaget bidragit till att skapa magiska stunder för par runt om i södra Sverige.

Upplevelser tillsammans

Festivaler är en annan central del av den lokala kulturen, och Leijon Event har spelat en nyckelroll i att göra dem till framgångsrika och minnesvärda evenemang. Med robusta och välutrustade festivaltält har företaget skapat en trygg och bekväm miljö för  festivalbesökare och artister, oavsett väderförhållanden eller publikens storlek. Med festivaler som Skärgårdsfesten i bagaget vet vi att vi har de rätta tälten för att göra de mest magiska upplevelserna.

Professionella event

För företagsevenemang och mässor krävs det en speciell touch av professionell elegans, och Leijon Event har levererat precis det. Med stilrena och funktionella tält har företaget skapat besöksmiljöer som har hjälpt företag att sticka ut och locka till sig besökare från hela regionen.

En framtid fylld av möjligheter

Med över två decenniers erfarenhet och ett starkt engagemang för kvalitet och innovation är Leijon Event redo att möta framtida utmaningar och möjligheter inom eventbranschen. Genom att fortsätta leverera toppkvalitativa produkter och en oöverträffad nivå av service kommer vi att fortsätta att vara en oumbärlig resurs för alla arrangörer av evenemang i södra Sverige.

Kontakta oss när du vill hyra tält!

Ta del av bilder

Alla våra
Lösningar

Alla våra Lösningar