fbpx

Hyr möbler

Är det dags att planera nästa evenemang? Hyr möbler hos oss på Leijon Event till ditt evenemang, stort som litet. Ibland kan det vara skönt för gästerna att antingen sitta eller luta sig tillbaka mot ett bord.

Vi erbjuder ett brett utbud av möbler som passar till de flesta typer av fester. Det finns naturligtvis många användningsområden för våra möbler, och du kan exempelvis använda dem till företagsevent, festivaler och bröllopsfester. Vi har våra möbler i lager och de är alltid redo för uthyrning.

På Leijon Event hyr vi exempelvis ut stolar, bord, fällbord och bankettbord. För att fullända eventet behövs ibland även tillbehör. Därför erbjuder vi också uthyrning av porslin, servetter, ljusstakar och dukar för att evenemanget ska kännas komplett.

Finns det ett behov av att få möblerna transporterade både till och från evenemanget är detta självklart ett alternativt. Evenemang kan ta olika lång tid beroende på hur stort och långvarigt det är. Det här gör att våra priser på möblerna varierar efter uthyrningstillfälle.

Vi på Leijon Event har lång erfarenhet av att leverera stora oförglömliga evenemang, men vi har även erfarenhet av mindre evenemang för privatkunder. Hyr möbler hos oss nästa gång du behöver du hjälp med att planera ditt evenemang? Hör av dig till oss så hjälper vi dig med de frågor du har!

Lösningen innehåller

  • Stolar
  • Bord
  • Fällbord
  • Bankettbord
  • Tillbehör
Eventmöbler

Hyr dina möbler för nästa evenemang hos Leijon Event

Alla våra
Lösningar

Alla våra Lösningar