Det är enkelt att hyra tält med Leijon Event!

Vi har länge arbetat med att skapa minnesvärda event tillsammans med våra kunder och det har alltid varit enkelt att hyra tält genom oss. Att välja tält kräver noggrann planering, men också tillit till de partners man väljer. Vi förstår att du går igenom en viktig process där det är många bitar som ska falla på plats och vi finns här för att hjälpa dig. Det finns några saker du själv behöver tänka på inför hyrningen, men även några bra saker att veta om hur det är att hyra tält hos oss, vi går igenom några saker nedan:

1. Att hyra tält kräver planering

Vi erbjuder ett brett sortiment av olika typer av tält som passar för olika ändamål. Fundera på om tältet ska vara uppdelat i sektioner, en annorlunda form än ett standardtält eller om det ska se ut på ett speciellt sätt. Vare sig om du letar efter att hyra festivaltält till större festivaler, tält till konferensevenemang, festtält större bröllop eller kanske tält för invigning för en byggnad så har vi utrustningen som möter dina behov.

2. Vi garanterar kvalitet på våra tält

Ska man anordna ett event vill man sällan att det ska gå sönder under tiden. Våra tält är av högsta standard och vi garanterar att dem är i rätt skick vid leverans till dig. Du kan vara trygg med att Leijon Event levererar väl underhållna tält till dig.

3. Storlek och kapacitet är av vikt när du ska hyra tält

Fundera på vilka krav du har angående förväntat antal gäster. Det är av vikt för att veta vilken kapacitet du behöver på tältet av säkerhetsskäl och för utrymme. Vi skräddarsyr gärna tältet för att det ska passa dina specifika behov och utmaningar. Det finns många aspekter som är viktiga när det kommer till storlek på tält och här behöver du fundera på vilka ytor du kommer att behöva för ditt evenemang.

4. Att hyra tält och tillbehör

Förutom våra tält erbjuder vi också en mängd tillbehör. När du sitter i planeringsstadiet för eventet är det bra att tänka på om du vill ha golv i tältet, möbler, värme, möjlighet att gå på toa, att kunna hänga av jackor eller hyra porslin. De här är bara ett fåtal av sakerna vi kan erbjuda men om du är i planeringsfasen redan nu är det viktigt att inte glömma saker som dessa.

Att välja Leijon Event som din partner för att hyra tält för större event är ett tryggt och pålitligt val. Vi hjälper dig att göra ditt evenemang problemfritt och minnesvärt. Tillsammans skapar vi minnen för livet. Kontakta oss eller läs mer om våra tält här!

Ta del av bilder

Alla våra
Lösningar

Alla våra Lösningar