Hyra tält för konferens eller kongress

Oavsett vilken typ av konferens eller kongress du planerar att hålla i så börjar alltid ett lyckat event med med bra planering. Därför är det viktigt att redan från start, reda ut alla frågetecken innan de uppstår. Vi på Leijon Event är en bra samtalspartner som kan ge goda råd baserat på vår erfarenhet. Allt för en lyckad konferens eller kongress.

Fördelar med ett tält till din konferens

En av de största fördelarna med att hyra ett tält till din konferens är möjligheten att få eventet exakt som du vill ha det. Du har möjligheten att skräddarsy både storlek och planlösning med ett tält. Detta kan ses som fördelaktigt då storleken kan vara viktig beroende på om det ska finnas mycket utrymme för sittplatser, servering av mat eller kanske ett kapprum?

konferens-talt-Leijon-Event

Hitta rätt lösning för dig

Det finns många olika lösningar, dessutom kan du välja golv till utrymmet, fönster och möbler till tältet. Men för att separera två olika lösningar kan vi dela upp det i två olika typer inomhus och utomhus.

Inomhus

Hos Leijon Event kan vi erbjuda en totallösning för en konferens inomhus. Vi har både tillbehören och den inredning som krävs för en en inomhusmiljö; stolar, bord, mattor, porslin etc. Det ska vara enkelt att få ett fulländat event.

Utomhus

Vi erbjuder även en totallösning för en konferens utomhus. För utomhusbruk tillhandahåller vi en tältlösning som kan placeras i princip vart som helst. Vi har även här tillbehören och inredningen som krävs för den här miljön.

Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda en helhetslösning inom teknik, ljud och ljus. Vi är säkra på att vi tillsammans kan se till att din konferens eller kongress bli precis som du vill ha den. Du får gärna läsa mer om att hyra tält hos oss här eller kontakta oss så berättar vi mer!

Lösningen innehåller

  • Totallösning
  • Tillbehör
  • Planering
Konferens

En konferens eller kongress kräver planering.

Vid sidan om texten ser du bilder från tidigare konferenser och kongresser.

Alla våra
Lösningar

Alla våra Lösningar