fbpx

Säkra vaccin-distributionscentraler

Vaccinationer är på gång och regeringen, samt vårdorganisationer planerar att lansera ett vaccinationsprogram kring massvaccination. Vi har tagit fram en effektiv och säker lösning för detta.

Våra tillfälliga vaccinationscenter (vaccin-distributionscentraler) har utvecklats för att lindra trycket på befintliga institutioner och förse kommuner och hälso- och sjukvårdsmyndigheter med en plats där stora grupper av människor kan vaccineras säkert, snabbt och i en trevlig arbetsmiljö under en längre tid.

Vår uppbyggnad av tälten är baserad på att hålla ett avstånd på 1.5 meter, underlätta ett smidigt flöde och erbjuda en trevlig och trygg arbetsmiljö. Eftersom byggnadsstrukturen på tälten är modulär kan dess grunddesign lätt anpassas till lokala förhållanden och önskemål, både när det gäller mått och inredningslayout.

De tillfälliga vaccinationsplatserna kan implementeras som walk-in eller drive-in-platser (som vaccinationsgata). De kan levereras i standardversion men också komma utrustade med klimatkontroll, ventilation, verktyg och inredning.

Läs mer om Covid-19 vaccination hos FHM.

Lösningen kan innehålla

  • Tält
  • Inredning
  • Ventilation
  • Klimatkontroll
  • Verktyg
Vaccinera säkert

Vaccinationscenter

Se exempel på hur våra vaccinationscenter är uppbyggda. Tveka inte på att kontakta oss för mer information.
Rubrik för video

Rubrik

Beskrivning.

Alla våra
Lösningar

Alla våra Lösningar